FORRETNINGSBETINGELSER


Booking

Du kan booke og betale for leje af en reol her på vores hjemmeside, eller fysisk i butikken.

Udbetaling og afregning

 Vi overfører dit salg til din konto, så du løbende får dine penge udbetalt. Udbetaling sker to gange om måneden. Salg fra d. 1. til d. 15 i måneden bliver udbetalt d. 30, mens salg fra d. 16 til slut måneden bliver udbetalt d. 15 i den næste måned. Der kan gå op til 7-10 hverdage før pengene er på din konto.

Prismærker

Alle varer registreres på forhånd under din personlige profil ”My Rack” som kan tilgås på my.rack.dk fra din PC, smartphone eller tablet. Det er vigtigt at skrive en udførlig beskrivelse af varen, da det gør det nemmere for personalet hvis en vare mangler prismærket. F.eks. Ganni bluse, gul med prikker str. Small. Herved kan der heller ikke byttes prismærker, så varer sælges til den forkerte pris. Varebeskrivelsen er også bekvem for dig, så du nemt kan have et overblik over hvad du har solgt. Print af prismærker sker i butikken. Henvend dig ved kassen, så sørger vi for resten. Såfremt du ønsker at ændre prisen på en eller flere varer skal dette opdateres online og du vil derefter kunne få printet dem på ny. I tilfælde af leje af ny stand, er du ansvarlig for at skifte prismærkerne. Har du lejet forskellige stande, skal der påsættes nye prismærker ved flytning af varer mellem de lejede stande.

Opstart

Når standen er booket og betalt, kan du starte med at oprette dine varer hjemmefra under dit personlige login. Det finder du øverst på vores hjemmeside under ’’My Rack’’. Standen kan sættes op fra kl. 17.00 dagen før din lejeperiode starter (kl. 14.00 lørdag, hvis din lejeperiode starter om mandagen) eller på første dag af din lejeperiode kl. 11.00. 


Har du ikke opstillet dine varer på første dag i lejeperioden, kan Racks Copenhagen frit og uden varsel leje standen ud til anden side uden refusion af reollejen. Der må ikke fastgøres ting på standen og varerne skal være placeret på din stand og ikke på gulvet, eller så det tager nabostandens udsyn. Racks Copenhagen må gerne placere dine varer på udstillingsborde/hylder og i butiksvinduerne.

Orden og regler

Dine varer skal være i pæn og god stand – det skal være rent, lugtfrit og uden fejl. Derudover har vi et minimumbeløb på salg af varer på 75 kr. (stigning til 150kr pr. 1. Juni).
Det ikke tilladt at sælge brugt undertøj.

Hos Racks Copenhagen bestræber vi os på at være en butik med kvalitetsvarer til kvinder, herunder tøj, sko, tasker og accessories. Din reol skal derfor minimum indeholde 15-20 varer som er af velkendte mærker. Dette kan være alt fra H&M til Stella Mc'Cartney. Er du i tvivl om en varer passer ind i butikken eller ej, er du altid velkommen til at spørge personalet. Uhygiejniske, lugtende eller beskidte varer bortskaffes af personalet. 

Vi sørger for daglig oprydning af reolerne.

 
Der må max hænge 30 bøjler på din stand & minimum 20 bøjler. Tøjstakke er ikke tilladt på reolerne. Overfyld ikke standen, så det bliver uoverskueligt for kunden at ’’bladre’’ i tøjet. Fyld hellere op løbende. Der kan med fordel også sættes små kurve eller kasser op til mindre accessories. Ved salg af dyrere mærkevarer skal kvittering eller ægthedsbevis medfølge på varen. Salg af kopivarer er IKKE tilladt. Det er vigtigt, at du selv sørger for at alle dine varer er mærket korrekt. Stregkoderne sættes på manilla mærker med en tekstilpistol. Dem skyder vi I når din stand starter. Der kan tilkøbes manilla mærker (se priser) eller man kan medbringe sine egne manilla mærker. Det er ikke tilladt at klistre prismærkerne direkte på tøjet, da de nemt falder af. Alle varer sælges som beset og kan derfor ikke byttes, returneres eller reklameres.

Tømning af reol

På lejeperiodens sidste dag skal reolen være tømt senest kl. 17.00 (hvis din lejeperiode slutter på en lørdag, er det senest kl. 14.00). Såfremt reolen ikke bliver tømt, vil den blive pakket ned af personalet, hvilket koster kr. 200,- medmindre at det er aftalt med personalet på forhånd. Hvis dette er tilfældet koster nedpakning kr. 100,-. Dette skal være aftalt senest dagen før din lejeperiode ophører. Ønsker du at donere nogle af dine varer til velgørenhed efter lejens udløb, kan du kontakte personalet.

Varesikring

Hos Racks Copenhagen gør vi alt for at sikre dine varer bedst muligt. Der følger ubegrænsede alarmer med i lejen af en reol og butikken er videoovervåget. Udover det er personalet selvfølgelig overvågne overfor butikstyveri. Racks Copenhagen kan ikke stilles til ansvar for stjålne, forsvundne eller ødelagte varer samt ombyttede prismærker. Racks Copenhagen er heller ikke erstatningspligtig ved brand- og vandskade. I forbindelse med brand, vand eller indbrudstyveri skal din indboforsikring kunne dække dit tab. Kontakt dit forsikringsselskab for mere information. Butikstyveri samt ombytning af prismærker bliver anmeldt til politiet. Ombytning af prismærker kategoriseres som bedrageri.

Glemte varer og varer uden prismærke

Varer uden prismærke eller stregkode, opbevares i 14 dage, hvorefter de tilfalder Racks Copenhagen, der frit kan donere, bortskaffe eller sælge dem. Dukker der en varer op fra din stand efter endt lejeperiode, kontakter vi dig. Herefter opbevares de i 7 dage. Det er lejers ansvar at sørge for at alle tilbageværende varer i butikken kommer med hjem efter endt lejeperiode.

Betalingsformer

Til onlinebooking tager vi imod alle typer VISA & Mastercard. I butikken tager vi imod kontanter, VISA, Mastercard og MobilePay.

Priser & kommission

Priser er efter gældende prisliste på hjemmesiden inklusive moms. Racks Copenhagen tager 30% af dit salg i kommission, som automatisk fratrækkes opgørelsen inden fortjenesten udbetales til dig. Ved ’’1st Rack’’ tager vi 40% i kommission. Du kan læse mere under Priser øverst på siden.

Åbningstider

1 uges reol leje er 7 dage. 1 uge er for eksempel fra mandag til og med den efterfølgende lørdag. Bemærk at vi har søndagslukket. Vi forbeholder os retten til at holde ekstraordinært lukket ved sygdom eller lignende. Der vil lejlighedsvist være åbent om søndagen.

Ejendomsret & varebetingelser

Sælger er alene ansvarlig for at have uindskrænket ejendomsret og ret til at sælge varerne på reolen. Ligeledes ønsker Racks Copenhagen ikke at have varepartier købt med henblik på videresalg. Det er heller ikke tilladt at lægge visitkort eller anden markedsføring på standen.

Fortrydelsesret & reklamation

Når du har booket en reol hos Racks Copenhagen, har du 14 dages fortrydelsesret. Bemærk, at såfremt din lejeperiode starter indenfor 14 dage fra den dag du booker, fraskriver du dig din 14 dages fortrydelsesret. Alle solgte varer er købt som beset og der kan ikke reklameres over disse.